Joep en Anja Thomassen zijn de eigenaren van dit BosCafé voorheen bekend als "Café bij de manege" in het mooie dorp Hooge Mierde. Al jaren lang komen mensen hier om gezellig een drankje te drinken aan de bar of op het terras en om een lekker hapje te eten.

BosCafé "Krek wak wou" is een gezellig boscafé aan de natuurpoort het Landgoed de Utrecht. Aan deze mooie groene grensstreek met een rijke historie, vormden de bossen eeuwenlang het terrein van smokkelaars. Het landschap van de Kempen vertelt verhalen, maar biedt ook een oase van rust. Ervaar de stilte van de Weeldse Heide of ontdek het statige Landgoed van Utrecht. Pak de wandelschoenen, ontdek het gebied per paard of de fiets en maak kennis met het land van de 'çontente mens'.

De charme van BosCafé 'Krek wak wou" is zoals het vroeger al jaren is geweest en zal blijven. Toch is er een frisse wind door het boscafé gegaan en zullen zowel de vaste gasten van weleer, als nieuwe gasten met veel plezier eten, drinken en feestje vieren in dit gezellige boscafé.